Centrale fotovoltaice pe acoperis

Daca va intereseaza sa aveti o centrala fotovoltaica pe acoperis, ne puteti contacta iar noi va venim in intampinare cu consultanta initiala, apoi cu proiectarea, laolalta cu studiile personalizate. Totul pentru a ajunge la posibilitatea de a formula solutiile adecvate spatiului detinut de dumneavoastra si de a le pune in aplicare prin executia si montajul panourilor solare fotovoltaice, impreuna cu restul sistemului.

De ce sa montati o centrala fotovoltaica pe acoperis?

In primul rand, pentru ca puteti scapa de grija facturilor de curent. Bateriile din cadrul centralei inmagazineaza energie electrica pe timp de zi si o elibereaza noaptea; astfel, veti capata autonomie din punct de vedere energetic. In al doilea rand, deveniti producator de energie verde, contribuind la conservarea mediului inconjurator.

In plus, este o sursa de bani venita in urma producerii de energie verde, asadar sunteti platit ca ajutati natura! Daca dumneavoastra dispuneti de 100 de metri patrati de acoperis, sunteti candidatul ideal pentru acest lucru.

Vizita noastra va va aduce un sistem fotovoltaic cu o durata de viata de aproximativ 25 de ani, insa din analizele efectuate la alte sisteme fotovoltaice montate in Grecia, spre exemplu, incepand cu 2010, acestea vor avea o durata de viata maxima mult mai mare de 25 de ani.

Mai mult decat atat, pentru primii 15 ani, veti fi platit pentru fiecare kW de energie electrica produsa cu o valoare peste valoarea de pe piata de energie, incepand cu cel de-al 16-lea an fiind platit cu pretul standard din piata de energie.

Cresterea productivitatii parcurilor fotovoltaice

Construirea parcurilor fotovoltaice

Certificari TUV Hellas