Intretinerea instalatiilor de incediu

Riscul de incendiu la un parc solar in care panourile fotovoltaice sunt montate pe o suprafata intinsa nici nu ar trebuie sa existe! Sistemele fotovoltaice au echipamente de detectie si avertizare de incendiu. Echipamentele de avertizare la incendiu au un rol decisiv in impiedicarea formarii unui eventual incendiu care sa se intinda pe o suprafata considerabila de teren.

ILIOTOMI nu crede in miracole, ci face lucrurile sa se intample! Avem autorizari in domeniu pentru a oferi clientilor siguranta ca echipamentul anti-incendiu este verificat si perfect functional. Dumneavoastra, in calitate de detinator de parc fotovoltaic, sunteti obligat sa contractati o firma precum a noastra care sa urmareasca parametrii, sa probeze functionalitatile si sa faca simulari periodic.

Ariile noastre de activitate cuprind si serviciile de mentenanta a instalatiilor de incendiu cu care orice sistem de panouri fotovoltaice este echipat inca de la montaj. Instalatiile de incendiu trebuie intretinute de catre specialisti care acorda o atentie maxima tuturor aspectelor si au o responsabilitate deosebit de mare.  Orice defectiune, oricat de mica, a instalatiilor de incendiu, lasa timp focului sa ia amploare inainte ca interventia asupra acestuia sa se poata intampla.

Cresterea productivitatii parcurilor fotovoltaice

Construirea parcurilor fotovoltaice

Certificari TUV Hellas