Analiza si consultarea GC Market

Ne situam printre cele mai solide si dinamice companii care activeaza pe pietele de vanzare si achizitie a energiei electrice si a certificatelor verzi. Aceasta pozitie ne recomanda pentru o analiza efectuata minutios si o consultanta care intr-adevar sa ajute. Odata ce detineti un parc fotovoltaic, va stam cat de aproape posibil pentru a reusi sa fructificati certificatele verzi – aceste subventii oferite de Statul Roman.

Putem sa operam noi aceste tranzactii legate de certificatele verzi si sa obtinem profit pentru dumneavoastra, tocmai pentru ca suntem experti in domeniu. Asadar, putem sa va ajutam astfel:

  • Sa facem procedurile legale cu privirile la raportarile necesar a fi indeplinite conform legislatiei in vigoare si a oricaror alte cerinte ale Autoritatilor in domeniu (ANRE)
  • Sa incheiati contracte mult mai avantajoase de vanzare-cumparare a certificatelor verzi si energiei cu un furnizor (trader) autorizat, sau cu oricine de pe pietele PCCB-NC, PZU, PCCV (Piata Centralizata a Certificatelor Verzi)  ori PCVCB (Piata de Certificate Verzi – Contracte Bilaterale).

Licente de furnizare si raportari la Autoritati

Pe piata de energie nu puteti fi activ daca nu detineti licente de furnizare. Cunostintele noastre de specialitate pot lucra in ajutorul dumneavoastra  in a va usura la maxim munca de intocmire a tuturor documentelor pe baza carora sa obtineti aceste licente. Asemenea, si in cazul prelungirii licentelor de furnizare, intrucat acestea au o durata limitata.

Nu in ultimul rand, trebuie sa stiti ca trebuie sa trimiteti raportari periodice la ANRE si Transelectrica, si/sau ori de cate ori va solicita, dar de aspectul acesta atat de apasator ne putem ocupa noi pentru dumneavoastra. Intr-adevar, energia este un domeniu incarcat cu multe aspecte, insa nimic nu este mai satisfacator pentru noi decat sa facilitam aceste procese pentru clientii nostri.

Cresterea productivitatii parcurilor fotovoltaice

Construirea parcurilor fotovoltaice

Certificari TUV Hellas