Certificare PRAM

Detinatorii de instalatii electrice au obligatia legala ca, la un anumit interval de timp, sa solicite si sa asigure verificarea instalatiei electrice.

Deja denumirea de verificare PRAM a intrat in limbajul comun al celor familiarizati cu domeniul. Masuratorile PRAM sunt o obligatie legala pentru a stopa cat mai mult din incarcarea excesiva a circuitelor cu tensiune, din marirea gradului de uzura a echipamentelor, din coroziunea si din imbatranirea izolatiilor. Daca aceste lucruri nu sunt reglate la timpul potrivit, randamentul va scadea mult, iar costurile reparatiilor se vor mari fara sa existe si rezultate satisfacatoare mai apoi.

Verificarea PRAM inseamna verificarea protectiei prin punere la pamant, si verificarea paratrasnetelor. Aceste actiuni au doua scopuri clare, care trebuie sa fie prioritati pentru dumneavoastra; prevenirea riscului de electrocutare a celor care prin natura activitatii lor folosesc aceasta instalatie electrica si prevenirea izbucnirii de incendiu in cladire si de avariere a echipamentelor electrice, electronice etc.

Aceste verificari pe care le efectuam au anumite standarde, norme si se incheie cu anumite rapoarte, specificate in Buletine PRAM. Detinem toate autorizatiile in domeniu pentru a elibera Buletinul PRAM atat de necesar si pentru a va oferi utilizarea in siguranta a unei instalatii electrice.

Optimizarea parametrilor instalatiilor

Instalarea statiilor de incarcare electrica

Audit energetic