Despre noi

Societatea Iliotomi Grup SRL a fost infiintata in anul 2003, in Romania, avand ca principal domeniu de activitate lucrari de constructii ale cladirilor rezidentiale si nerezidentiale. Filosofia de depasire a asteptarilor clientilor, dincolo de satisfacerea nevoilor acestora, ne plaseaza pe pozitii inalte  pe piata romaneasca de real estate, dar si de energie electrica.

Avem intotdeauna o atitudine pozitiva si orientare catre rezultate optime. Stim ca problemele pe care le tratam sunt inevitatabile, de aceea le tratam cu promptitudine si avem o viziune de ansamblu, strategii preventive bine puse la punct.

Pentru noi, cuvantul „intretinere” se leaga de activitatea de zi cu zi pe care o desfasuram si pentru care ne folosim resursele. Suntem un factor care se adauga la altii in construirea succesului afacerii pe care o detineti sau o administrati. Noi va ajutam sa reduceti la minimum costurile de intretinere a cladirilor si de operare a sistemelor prin care cladirile devin functionale. De asemenea, cel de-al doilea plan al activitatii noastre este legat de intretinerea parcurilor fotovoltaice.

Operarea, intretinerea si service-ul sunt asigurate de departamentul nostru specializat care mai inainte de aceasta, este proactiv si ofera analiza precontractuala, pentru ca solutia aleasa de dumneavoastra sa fie una optima, sa implice cat mai putine resurse din partea noastra si, bineinteles, cat mai putine costuri pentru dumneavoastra ca beneficiar.

Periodic, asiguram cresterea calitatii serviciilor pe care le furnizam – analizele efectuate pe parcurs ne ajuta extraordinar de mult, la fel si actualizarea soft-urilor cu care operam si care exista ca modalitati de programare, eficientizare, operare si monitorizare a echipamentelor dumneavoastra. Suntem atat rigurosi in ceea ce priveste analiza, pe cat suntem de deschisi in a oferi solutii.

Opinia ta conteaza pentru noi!

Caracteristicile care ne definesc, atat in relatia cu clientii, dar si pentru modul nostru de lucru

Precizie Ne defineste intru totul
Minutiozitate Sta in caracterul nostru
Responsabilitate Asa suntem invatati sa lucram
Performanta Printr-o evolutie continua