Responsabilitate sociala

Actiuni CSR – Implicare Sociala

Credem cu tarie in pasii mici care duc la idealuri marete.
Considerand activitatea de real estate, punem pret pe calitate si stabilitate, motiv pentru care vrem sa contribuim la crearea unei structuri solide pentru societate; sa construim viitorul copiilor nostri.
Ca furnizor de energie electrica, luptam pentru un Pamant sanatos, unde consumatorii sunt responsabili si duc o viata de calitate. Credem in evolutie si in indrumarea celorlalti catre mai bine.

In decembrie 2010 am vizitat Complexul Sf. Spiridon – Centrul de coordonare, consiliere, evaluare si suport unde copiii cu varste cuprinse intre 7 si 16 ani ne-au asteptat cu poezii si cantece de Craciun. Cadourile primite de la echipa Iliotomi, nu au facut altceva decat sa le incalzeasca si coloreze putin Craciunul, dar copii de pretutindeni au nevoie de sprijinul nostru pe tot parcursul anului. De aceea scopul acestei sectiuni nu este sa etalam actiunile CSR si sa ne convingem parterii de necesitatea si importanta lor.

danielIn octombrie 2011, am participat la Campania “Plantam Fapte Bune In Romania” privind activitatea de impadurire a unei suprafete de 6,00 Ha, prin sponzorizarea Consiliului Local Armasesti , Judetul Ialomita.
Terenul nu a mai fost impadurit pana in prezent şi se afla în domeniul public al Consiliului Local.

Incurajam ajutorarea copiilor/tinerilor cu potential dar fara posibilitati financiare.


Daniel. Pe Daniel l-am cunoscut cand avea 12 ani . Este un baiat cu rezultate bune la invatatura, este pasionat de lacramioaracalculator si sport. Isi doreste sa invete ca atunci cand va fi mare sa nu depinda de nimeni, cuvintele lui au fost ” vreau sa fiu independent”. Noi credem in el si il sustinem.

 

Lacramioara.
O tanara talentata, pasionata de muzica avand zeci de diplome adunate de la concursuri. Totodata participa la olimpiade si este pasionata de limbile straine. In prezent urmeaza cursuri de limba germana si limba spaniola si isi doreste sa devina un jurnalist de exceptie. Noi ii oferim sansa de a se afirma .

 

antfcrNoi credem in acesti tineri si vrem sa le oferim sansa de a-si dezvolta aptitudinile. Vrem sa transformam visurile lor in realitate si le oferim sprijinul financiar necesar.

Participam la dezvoltarea din punct de vedere social a comunitatii prin sustinerea financiara a unor actiuni adresate persoanelor defavorizate social.

Prin programe dedicate promovarii unei vieti normale, lipsite de griji, Iliotomi are in atentie sprijinirea proiectului
 demarat de catre Asociatia Nationala a Tinerelor Femei Crestine din Romania, pentru infiintarea unui centru de
 acordare servicii sociale pentru batrani si pregatirea profesionala a persoanelor interesate in obtinerea unui loc
 de munca in cadrul centrului social.

Proiectele derulate cu sprijinul nostru ne arata de fiecare data ca impreuna, putem sa aducem o raza de soare in viata semenilor nostri!