O&M pentru cladiri

Operarea unei cladiri de birouri (sau a oricarei alteia de utilitate profesionala sau publica) inseamna totalitatea lucrarilor de mentenanta care sunt necesare pentru functionarea optima a ei ca intreg. Aceasta mentenanta este in beneficiul celor care utilizeaza cladirea, iar efectele benefice se pot simti zi de zi.

Sunt luate in calcul aspecte precum siguranta, confortul, dar si modul rational de consumare a energiei. Acest ultim aspect tine de economisirea energiei consumate de cladirea de birouri ca intreg.

Noi, ILIOTOMI, suntem o firma experimentata, pentru a stabili anumiti parametri de performanta pe parcursul exploatarii facilitatilor cladirii prin fiecare birou sau incapere, si pe baza acestora luam masuri pentru minimizarea resurselor implicate si maximizarea beneficiilor obtinute.

Administrarea cladirii, in schimb, inseamna managerierea acesteia, activitate superioara celei facute de un simplu ingrijitor de cladiri. Inseamna conducerea activitatilor desfasurate in interiorul cladirii. Care este scopul? Scopul este de a exploata in mod optim tot ceea ce are cladirea de oferit acum, cand operam cladirea dumneavoastra.

Optimizarea parametrilor instalatiilor

Instalarea statiilor de incarcare electrica

Audit energetic