Intretinerea instalatiilor PSI

Apararea impotriva incendiilor este intotdeauna o masura implicita, de mult timp gestionata la nivel legislativ. Totul se desfasoara in conformitate cu Ordinul Ministerului Administratiei si Internelor nr. 163/2007. Normele acestuia informeaza, printre altele, de obligativitatea incheierii unui contract de intretinere si verificare periodica a sistemelor si instalatiilor care semnalizeaza, alarmeaza si alerteaza in caz de incendiu.

Bineinteles ca aveti nevoie ca sistemele dumneavoastra de detectie si avertizare la incendiu sa poata functiona la parametrii la care au fost proiectate. Posibilitatile noastre in aceasta speta sunt suficiente incat sa ne oferim in a fi noi cei cu care veti semna contractul de intretinere.

Serviciile prestate au ca scop functionarea optima a acestor sisteme montate prin intretinerea de ordin preventiv, predictiv si corectiv. Asadar, se pastreaza la minimum riscul de incendiu, noi activand aceste trei directii majore.

Ce asiguram noi, ILIOTOMI? Asiguram in mod autorizat atat service-ul cat si mentenanta instalatiilor PSI, cu o periodicitate bine stabilita de norme tehnice generale si de standarde proprii de calitate.

Optimizarea parametrilor instalatiilor

Instalarea statiilor de incarcare electrica

Audit energetic