Corectarea energiei reactive aferente consumului

Stiati ca exista o energie electrica inscrisa pe factura dvs de consum pe care de fapt nu o utilitati dar o platiti? Aceasta se numeste energie reactiva ; in consecinta costurile de intretinere a parcului fotovoltaic cresc pentru dumneavoastra in mod nejustificat.

Pentru ca acest lucru sa nu se intample, trebuie sa se procedeze la corectarea acestei energii reactive pana la anumiti parametri standard. Corectarea energiei reactive este reglementata printr-un Ordin emis de Autoritatea Nationala de Reglementare in Energie.

Altfel, energia reactiva supraincalzeste atat motoarele, cat si circuitele de alimentare si transformatoarele, lucru care le scurteaza acestora perioada de viata. Iata un alt dezavantaj adus de aceasta energie, in afara de cresterea fara folos a facturii dumneavoastra de curent electric.

Prin serviciile noastre de corectare a energiei reactive, va ajutam sa cresteti eficienta proceselor. Va putem pune la dispozitie solutii si echipamente cu care acest lucru se poate intampla. Corectarea energiei reactive mai poarta numele de compensare sau reglare, insa se refera la acelasi lucru: montarea pe circuit a unor echipamente specifice, dar nu inainte de a se efectua un studiu energetic.

Cresterea productivitatii parcurilor fotovoltaice

Construirea parcurilor fotovoltaice

Certificari TUV Hellas